FACTSHEET

HAVENBELANG

 

OP WOENSDAG 21 MAART 2018 ZIJN DE GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN. DAT BETEKENT VOOR DE MEESTE GEMEENTES EEN WISSELING VAN BESTUURDERS. OM HET BELANG VAN DE HAVEN(S) IN DE GEMEENTE OP DE AGENDA TE HOUDEN OF OPNIEUW TE KRIJGEN IS EEN GOEDE VOORBEREIDING ESSENTIEEL.  
Al jaren is er sprake van een sterke lobby op landelijk niveau. Maar beleidsvorming en beleidsbepaling van binnenhavens vindt vaak plaats op gemeentelijk niveau. Een lobby, óók op gemeentelijk niveau, is belangrijk.
PSR ondersteunt in en geeft inzicht in de manier waarop nieuwe bestuurders eenvoudig meegenomen kunnen worden in het belang van de haven in uw gemeente. Neem vandaag nog contact met ons op om te horen op welke manier wij uw gemeente kunnen ondersteunen. 

MEER WETEN?

 

WIJ KOMEN GRAAG PERSOONLIJK MET JE IN CONTACT. 

 

 

Hier vind je meer informatie over de expertises die we zoal hebben onder de experts van Port Solutions Rotterdam. Heb je zelf ook een expertise dat relevant kan zijn voor onze experts en onze volgers, laat het ons weten en neem contact op via het contact formulier op de website of via de mail. De expertises die we nu hebben zijn de volgende: We zijn zeer sterk in het denken in ketens en netwerken en het optimaliseren daarvan. We werken graag mee aan de efficiënte inrichting van havensamenwerking en denken graag mee over een slimme manier om die havensamenwerking te optimaliseren. We zijn zeer sterk in finance, asset management, logistiek en de IT kant daarvan en investeringen. Een van onze expert heeft jaren voor het Havenbedrijf Rotterdam N.V. gewerkt als investment manager, een andere expert heeft voor een grote oliemaatschappijen in het Midden Oosten assetmanagement vorm gegeven en geïmplementeerd in de organisaties. Een laatste voorbeeld is een van onze experts die een businesscase heeft gemaakt voor de doorrekening van milieueffecten. Natuurlijk ontbreekt een prestigieus project als Maasvlakte twee ook niet in de ervaring en expertise.  We zijn sterk vertegenwoordigd in leiderschap, ondernemerschap en management. Eén van onze experts heeft één van de grootste maritieme opleiders van Europa, van kleine school laten groeien tot een hele brede school waar alle niveaus tussen masteropleiding en VMBO worden verzorgd. Een andere expert heeft jarenlang leiding gegeven aan een MKB vertegenwoordigingsorganisatie in de scheepvaartsector. Tevens hebben we een van de initiatiefnemers van een incubator in ons midden. We doen aan onderzoek, optimalisatie en industriële engineering. Dat gaat van een efficiënter gebruik van een kade tot aan een haalbaarheidsonderzoek voor een innovatief idee. We denken en werken graag mee. We zien intermodaal of zelfs synchromodaal transport als de transportwijze van de toekomst, innovatief, vernieuwend en slimmer. Risicomanagement en communicatie zijn voor ons kernwaarden. Bij elk project, elk onderzoek en elke vraag zijn beide elementen altijd belangrijk. In alles wat je doet is het van belang om risico's in te schatten en bij alles wat je doet is de wijze van communiceren van zeer grote waarde. 

© 2014 - 2020 by Port Solutions Rotterdam 

insta.png

Associate partners:

Associate member:

GroeneZaken_Icoontje_groot.png