top of page
20210507_093627.jpg

NIEUWS

LEES HIER OVER ONZE RECENTE ACTIVITEITEN 

"Als de koplopers starten dan volgt de rest vanzelf: Marieke Vavier over modernisering van binnenhavengeldstructuren

In de Scheepvaartkrant van 16 december 2019 verscheen een interview met Marieke Vavier over modernisering van binnenhavengeldstructuren. Met bijdragen van Lijdia Pater van de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens en Herman van Loo van Havenbedrijf Port of Zwolle.

 

Wil je het volledige interview lezen, kijk op de website van de Scheepvaartkrant of stuur Marieke Vavier een e-mail via info@portsolutionsrotterdam.nl

Groene zaken, het platform voor duurzame bedrijven

PSR heeft duurzaamheid hoog in het vaandel en kent bij elke opdracht een duurzame insteek.

 

Hoewel de logistieke sector nog al eens onder vuur ligt als het duurzaamheid betreft, is dat wat PSR betreft niet terecht.

Duurzaamheid gaat juist zeer goed samen met de maritieme sector. Vervoer over water is per definitie een duurzaam alternatief. En duurzaamheid in de logistieke sector gaat ook over het maken van bewuste keuzes, zoals retourlading zeker stellen, strategische plaatsing van DC's en zo nog veel meer.

Mede daarom is PSR aangesloten bij groene zaken, het platform voor duurzame bedrijven. 

PSR sponsort M8E2

PSR, in samenwerking met Avijs Bouwmanagement, sponsort ook dit jaar het meisjeshockeyteam M8E2 van de Hockeyclub Hoeksche Waard. We houden dit leuke topteam in de gaten.

De eerste #PSR update staat live

Marieke Vavier vertelt in de eerste PSR update over de lancering van de PSR Kennisbank. 

#PSR Kennisbank gelanceerd

Met de lancering van de PSR Kennisbank is het nog eenvoudiger om de kennis, ervaring en expertise van de experts van PSR te leren kennen.

 

De artikelen, de vlogs, e-books en whitepapers zijn overzichtelijk per onderwerp terug te vinden en eenvoudig te downloaden zodat delen van kennis nog makkelijker is.

 

De onderwerpen in de kennisbank zijn de Brexit, Havensamenwerking, Haventarieven & Economische zaken, Human Resources, Supply Chain Management en Digitalisatie & Innovatie. 

1 / 1

Please reload

Hier vind je nieuws over onze experts, onze opdrachten, trainingen en allerlei andere interessante items. De opdracht die we zoal doen gaan over ontwikkeling van haven, ontwikkeling en ontwerp van een businesscase, managen en voorbereiden van investeringsbeslissingen, zowel voor commerciele bedrijven als non-profit organisaties en overheden,, supply chain ontwikkeling, ontwikkelingen en innovaties in de logisitieke keten, intermodaal vervoer, synchromodaliteit, multimodaal vervoer, spoor, treinvervoer, wegvervoer, binnenvaart, inland shipping, (binnen) scheepvaart, pijpleidingen, ondernemersschap, start-up, innovatie, scale-up, natte infrastructuur, droge infrastructuur, risicomanagement, business strategie, projectmanagement, business control, business development, zowel nationaal als internationaal, innovatieve businessmodellen, marketing, economie, corporate strategy, human resource management, asset management, port economics, port competition, haven samenwerking, haven concurrentie, begroten, zero-based-budgetting, maritiem onderwijs, maritieme trainingen, strategie ontwikkeling, human resource ontwikkeling, simulatoren en hun gebruik, value added services, control tower, zowel ontwikkeling als beheer, warehousing, warehouse management, distributie, distributie management, stadsdistributie, veiligheid, politiek en bestuurlijke relaties. Heb je zelf ook nieuws dat relevant kan zijn voor onze experts en onze volgers, laat het ons weten en neem contact met ons op. Je kunt dat doen via het contact formulier op de website of via de mail info@portsolutionsrotterdam.nl..

bottom of page