top of page
Image by Oliver Frsh

HAVEN SAMENWERKING

HET STARTPUNT VAN DUURZAME GROEI

VAN JOUW BINNENHAVEN.

 

HAVENSAMENWERKING 
Haven Zutphen PSR
WALSTROOM: EEN ONDERZOEK NAAR CLUSTERING VAN BEHOEFTE
Voor acht koplopende Nederlandse binnenhavens deden we onderzoek naar de kansen die samenwerking biedt op het gebied van walstroom. In een drie-fase actie plan is een uitwerking gemaakt op welke wijze kansen kunnen worden verzilverd en belemmering kunnen worden weggenomen om te komen tot het gezamenlijk zetten van grote stappen in het verder verduurzamen van Nederlandse binnenhavens.
HAVENVISIE 2035 PORT OF ZWOLLE
Voor het havenbedrijf Port of Zwolle schrijven we de havenvisie 2035,  een update van de visie 2030 die we eerder schreven. De samenwerking tussen de gemeenten Meppel, Kampen en Zwolle is belangrijk onderdeel van de visie.
 
ROADMAP VERZELFSTANDIGING EN SAMENWERKING GEMEENTE ARNHEM
Voor de gemeente Arnhem schreven we een advies voor mogelijkheden voor verzelfstandiging en samenwerking van de havenactiviteiten in de gemeente.

HAVENVISIE 2030 EN HAVENSAMENWERKING PROVINCIE FLEVOLAND

Voor de provincie Flevoland hebben we de Havenvisie 2030 geschreven. Naar aanleiding van deze visie hebben we een rapport geschreven over de opties tot samenwerking om een op te richten havenbedrijf optimaal te faciliteren.
PUBLIEK-PRIVATE SAMENWERKING HAVEN VAN OSS
Op verzoek van Koninklijke BLN Schuttevaer adviseerden we ondernemers, gemeente en gebruikers van de haven van Oss om het gebied van samenwerking en de voordelen die dit heeft.
INTEGRALE HAVENVISIE GEMEENTE ZUTPHEN
Voor de gemeente Zutphen schreven we een integrale havenvisie. De basis voor deze visie is de Mutual Gain Approach. De belangen van en de samenwerking tussen de gebruikers van de vijf havens en de IJsselkade staan voorop.
HAVENVISIE 2030 EN BUSINESSPLAN 2020 PORT OF ZWOLLE
We hebben de Havenvisie 2030 en bijbehorende businessplan 2020 voor Port of Zwolle geschreven. Het havenbedrijf Port of Zwolle is een samenwerking tussen de gemeenten Meppel, Kampen en Zwolle en heeft als doel het versterken van het vestigingsklimaat voor het havenbedrijfsleven, de industrie en logistieke bedrijven. Port of Zwolle wil zich onderscheiden door meerwaarde te creëren voor haar klanten en haar concurrentiepositie te versterken.

OOK SAMENWERKEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS ADVIESGESPREK VAN 30 MINUTEN.

We nemen zeer binnenkort contact op voor het gratis adviesgesprek.

VERDER LEZEN?

 

bottom of page