top of page
Port of Zwolle - omgevings materiaal-097

EEN HAVENVISIE

VISIE OP DE POTENTIE VAN JOUW HAVEN

 

OOK INZICHT IN DE POTENTIE?

 

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we je toelichten welke mogelijkheden er zijn om de potentie van jouw haven in beeld te brengen.

 

 

Bedankt! We nemen binnenkort contact met je op.

Voor meerdere gemeentes en havenbedrijven hebben we havenvisies geschreven. Enkele voorbeelden vind je hieronder.

HAVENVISIE 2035 PORT OF ZWOLLE
Voor het havenbedrijf Port of Zwolle schrijven we de havenvisie 2035.
Een update van de visie 2030 die we eerder schreven. 
HAVENVISIE PORT OF DEVENTER
Met als basis de eerder opgestelde strategische agenda voor de Port of Deventer hebben een Havenvisie opgesteld voor Deventer. 

HAVENVISIE 2030 EN SAMENWERKING PROVINCIE FLEVOLAND

Voor de provincie Flevoland hebben we de Havenvisie 2030 geschreven. Naar aanleiding van deze visie hebben we een rapport geschreven over de opties tot samenwerking om een op te richten havenbedrijf optimaal te faciliteren.
INTEGRALE HAVENVISIE GEMEENTE ZUTPHEN
Voor de gemeente Zutphen schreven we een integrale havenvisie. De basis voor deze visie is de Mutual Gain Approach. De belangen van de gebruikers van de vijf havens en de IJsselkade staan voorop.
STRATEGISCHE AGENDA GEMEENTE DEVENTER
De ambitie van de gemeente Deventer is om duurzaam vervoer over water te blijven faciliteren door het op peil brengen en houden van de faciliteiten in de haven en de uitbreiding van de bestaande bedrijvigheid. Om richting te geven aan deze ambities hebben wij een strategische agenda opgesteld voor Deventer.
HAVENVISIE 2030 EN BUSINESSPLAN 2020 PORT OF ZWOLLE
We hebben de Havenvisie 2030 en bijbehorende businessplan 2020 voor Port of Zwolle geschreven. Het havenbedrijf Port of Zwolle heeft als doel het versterken van het vestigingsklimaat voor het havenbedrijfsleven, de industrie en logistieke bedrijven. Port of Zwolle wil zich onderscheiden door meerwaarde te creëren voor haar klanten en haar concurrentiepositie te versterken.

HAVENVISIE
Foto 18-09-18 15 28 19.jpg

VERDER LEZEN?

 

bottom of page