top of page
Vrachtschip in de haven

MARKT
CONSULTATIE

UITLEG OVER DE MARKTCONSULTATIE
VOOR HET
WALSTROOM
COLLECTIEF

 

MARKTCONSULTATIE

Port Solutions Rotterdam gaat in opdracht van het Walstroomcollectief de komende maanden aan de slag met een marktconsultatie voor walstroomvoorzieningen.

 

De marktconsultatie vormt inhoudelijk de basis voor een mogelijke toekomstige aanbesteding van walstroomvoorzieningen door opdrachtgevers in het Walstroomcollectief. De reden om een marktconsultatie uit te voeren, is dat het Walstroomcollectief voor een flink aantal verschillende uitdagingen staat en het belangrijk is om de juiste vragen aan de markt te stellen in een aanbesteding.

 

Dit zijn vragen zoals:

          Met welk dataprotocol moet er gewerkt worden en waarom specifiek deze?

          Zijn er (contractuele) bepalingen in bestaande eerdere aanbestedingen die de markt niet helpen? En zo ja, welke zijn dat?

           Welke standaarden en voorwaarden zijn relevant voor een walstroomkast?

           Is er de mogelijkheid voor publiek-private samenwerking in de walstroommarkt?

Als je een relevante speler in het walstroom eco-systeem bent, onderdeel van de toeleverende keten van walstroomproducten en diensten, dan willen we je verzoeken aan te melden voor deze marktconsultatie. Voor de marktconsultatie wordt momenteel een “marktconsultatiedocument” opgesteld met het proces, eisen en procedure daarin beschreven. 

Aanmelden voor deelname aan de marktconsultatie kan vanaf dit moment via marktconsultatie@portsolutionsrotterdam.nl 

 

Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 9 december. Op dinsdag 13 december 2022 wordt het marktconsultatiedocument aan deelnemers van de marktconsultatie verzonden.

DIRECT AANMELDEN?

 

bottom of page